MedicPlek – extra modules om je werk makkelijker en leuker te maken
MedicPlek heeft 4 extra functies

Optionele extra modules

Wil jij nog meer uit MedicPlek halen?

MedicPlek is een uniek platform. De nadruk ligt op samenwerken, kennis delen en verbinden. Dit met zowel je directe collega's als met collega's bij andere praktijken, organisaties en communities.

Bovenop de basisfuncties van een sociaal in- en extranet biedt MedicPlek ook een reeks modules die betrokkenheid bevorderen, zoals rolgebonden onboardingprogramma’s, social learning en medewerkerparticipatie.

In samenwerking met partners hebben we 4 verschillende modules gebouwd.

Modules waar veel behoefte aan is, bovenop de basisfuncties van een sociaal intranet en extranet.

Niet iedere praktijk of organisatie heeft behoefte aan alle/dezelfde modules. Daarom kun je hiervoor kiezen en betaal je alléén voor de mogelijkheden die je gebruikt. 

Onze medewerkers adviseren je hier graag over!

De vier extra modules van MedicPlek

MedicPlek onboarding

1. Onboarding en social-learning via de programmamanager 

Met het onboardingprogramma zorg je ervoor dat nieuwe collega’s, cursisten of klanten een vliegende start krijgen. Met de programmamanager richt je onboardingstrajecten zelf in: per rol, locatie of afdeling. Dit kan met teksten, video's, formulieren en verwijzingen, en kan over een langere tijd worden ingepland. Op een dashboard kun je de deelnemers vervolgens monitoren. 

Een ander belangrijk onderdeel van engagement op MedicPlek is social-learning: een zelfstandige leeromgeving of een sociaal verlengstuk van een bestaand leermanagement systeem. Op het platform melden deelnemers zich vooraf aan voor een vast leertraject. Ze kunnen vervolgens lesmateriaal bekijken, feedback geven, verwachtingen managen en vragen stellen aan groepsgenoten of de docent. Goed voor de betrokkenheid en de motivatie!

Sonneveld Zorgadvies kwaliteitshandboek

2.Up-to-date kwaliteitshandboek

Het kost praktijken een hoop tijd om protocollen steeds weer aan te passen aan nieuwe richtlijnen en/of ontwikkelingen. Maak je gebruik van DentalPlek, dan hoef je je hier niet meer druk over te maken. Wij kunnen je binnen DentalPlek een volledig up-to-date kwaliteitshandboek aanbieden, volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen. Hiervoor werken we samen met Sonneveld Zorgadvies.
Werk je met een kwaliteitshandboek van Sonneveld Zorgadvies in DentalPlek dan is een bijkomend voordeel dat alle protocollen op één plek staan, voor iedereen binnen de praktijk te raadplegen. Onduidelijkheden over de laatste versie zijn daarmee uitgesloten. En staat de inspectie onverwacht op de stoep, dan is dit geen probleem. Je hebt de zekerheid van een goede werkwijze! 

Heb je interesse of wil je informatie over begeleiding van Sonneveld Zorgadvies bij het omzetten van protocollen naar op maat gemaakte protocollen voor uw praktijk? Neem contact met ons op.

Roostermodule MedicPlek - Shiftbase

3. Roostermodule van Shiftbase

Wist je dat praktijkmanagers van een praktijk met tussen de 10 -15 medewerkers gemiddeld drie uur per week besteden aan het maken van roosters?

Dat moet effectiever kunnen, dachten wij. Wij zijn daarom voor de roosterfunctionaliteit een samenwerking aangegaan met Shiftbase, leverancier van online programma’s voor personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie.

Veel organisaties werken met parttimers en veranderende werktijden. Met de roostermodule kun je eenvoudig een flexibel schema maken voor een langere periode. Beschikbaarheid en afwezigheid van medewerkers kan worden ingevoerd, zodat de planner rekening kan houden met de wensen van de werknemers. Indien wenselijk kunnen medewerkers onderling zelf diensten ruilen, wat de roostermaker werk uit handen neemt. Het systeem berekent automatisch de vakantie uren opbouw en + en – uren. Nadat het werkschema is voltooid, kan dit per e-mail worden gedeeld of worden bekeken met behulp van de beschikbare mobiele app.

MedicPlek gebruikers mogen de roostermodule één maand lang gratis uitproberen. Klik op de onderstaande knop om direct van start te gaan.

Office 365 integreren in MedicPlek

4. WOPI-integratie met Office 365

Werk je binnen je praktijk/bedrijf met Office 365, dan kun je dit integreren met MedicPlek. Hiervoor gebruiken we het Web Application Open Platform Interface (WOPI) -protocol. Met deze integratie kun je binnen het platform in documenten werken en nieuwe documenten aanmaken. Je hoeft documenten dus niet eerst te downloaden en na bewerken weer te uploaden.  
MedicPlek is een gebruiksvriendelijk en compleet communicatie en documentatieplatform. Ontdek de kracht en het gemak van MedicPlek.