MedicPlek - onboarding, feedback, dialoog, campagnes en compliance
MedicPlek_achtergrond_donker

Betrokkenheidsmodule

Verrijk de werkervaring van jouw (nieuwe) medewerkers 

MedicPlek programmamanager helpt je met onboarden

MedicPlek biedt jouw praktijk, community, doelgroep, bedrijf, vereniging of zorgorganisatie geavanceerde tools voor een volledige medewerkerservaring. De betrokkenheidsmodule is zorgvuldig ontworpen om een diepere betrokkenheid te creëren binnen jouw team of zorgorganisatie.

MedicPlek onboarding

Onboarden op MedicPlek

Wij begrijpen dat een vlotte start essentieel is! Daarom hebben we een naadloos onboardingprogramma geïntegreerd om nieuwe gebruikers snel en effectief vertrouwd te maken met ons platform. Met heldere instructies en ondersteuning maakt MedicPlek het eenvoudig voor jouw team om de voordelen van de betrokkenheidsmodule volledig te benutten. Nieuwe medewerkers kunnen daardoor sneller aan de slag, voelen zich meer welkom én raken beter ingewerkt. Bovendien vereenvoudigt ons onboardingproces ook de taken van degene die verantwoordelijk is voor het inwerken van nieuwe medewerkers, wat resulteert in een aanzienlijk mindere tijdsinvestering.

Bij MedicPlek streven we ernaar om de overgang naar ons platform zo soepel mogelijk te maken, waardoor jouw team snel en efficiënt kan profiteren van alle functionaliteiten die wij te bieden hebben.

Onboarden_binnen_de_organisatie

Onboarden binnen de organisatie

Breng nieuwe collega’s moeiteloos op de hoogte van gedeelde waarden, cultuur en visie, en deel en test kennis over veiligheid, compliance en processen met de programmamanager. Deze tool stelt jou in staat om geheel geautomatiseerde en op maat gemaakte programma’s gefaseerd aan te bieden, afgestemd op bijvoorbeeld functie, team, afdeling of doel.

Met de programmamanager van MedicPlek is onboarding niet langer een standaardproces, maar een dynamische ervaring. Je kunt programma’s volledig naar wens invullen en aanpassen, waardoor je nieuwe medewerkers op een effectieve en boeiende manier kunt verwelkomen in de organisatie.

Onze toegewijde klant-succesmanagers staan klaar om je te begeleiden bij het inrichten van onboardingprogramma’s die naadloos aansluiten bij jouw organisatiedoelen.

MedicPlek programmamanager

De programmamanager

De programmamanager van MedicPlek biedt niet alleen gemak, maar is ook een krachtig instrument voor het waarborgen van kwaliteit binnen jouw organisatie. Deze is dus niet ideaal voor het onboarden en volgen van nieuwe collega's, maar ook om inzicht te krijgen in de medewerkersbetrokkenheid van je overige personeel.

Met de programmamanager kun je op een gestructureerde wijze informatie, taken, evaluatieformulieren en documenten zoals werkinstructies en protocollen gefaseerd aanbieden.
Het stelt je in staat om programma's volledig geautomatiseerd te beheren, te publiceren en eventueel periodiek te herhalen. Hierdoor zijn de programma's niet alleen ideaal voor HR-gerelateerde doeleinden, maar biedt de programmamanager ook een waardevolle oplossing op het gebied van kwaliteitsmanagement.

De flexibiliteit van de programmamanager stelt jou in staat om de betrokkenheid te vergroten en tegelijkertijd de kennis binnen jouw team te versterken. Of het nu gaat om het opzetten van trainingssessies, het beheren van kwaliteitsprogramma's of het organiseren van evaluaties, MedicPlek's betrokkenheidsmodule zorgt voor een naadloze en efficiënte ervaring.

Onboarding binnen jouw zorgorganisatie

MedicPlek_pre-boarding

Pre-onboarding

Haal het beste uit het moment. Onboarding begint al voor de eerste werkdag. Geef jouw nieuwe medewerker de kans om gefaseerd en in het eigen tempo kennis te maken met jouw zorgorganisatie zonder iemand te overladen.
MedicPlek onboarding organisatie

Onboarding

Neem jouw nieuwe collega mee in de gedeelde waarden, cultuur en de visie van jouw zorgorganisatie. 

Deel kennis over veiligheid, compliance en processen. Leer ze de weg kennen, zonder wéér een nieuwe app.

MedicPlek Team- en Rol-onboarding

Onboarding op maat

Team- en rol-onboarding op maat. Ondersteun teamleiders en managers met de onboarding in hun team, met templates en kennis van ons en onze partners. Hou een vinger aan de pols, en stuur bij waar nodig.
MedicPlek_start

Snelle start

MedicPlek helpt je snel van start met het onboarden van jouw nieuwe medewerkers. Er zijn verschillende templates beschikbaar en onze Klant Succesmanagers helpen je bij de implementatie

Inzicht en overzicht

Krijg meer grip door te weten waar nieuwe medewerkers zich bevinden binnen het onboardingsproces. MedicPlek geeft je duidelijk inzicht in wie wat heeft afgerond, en wat nog gedaan moet worden.
MedicPlek_feedback

Feedback 

Met MedicPlek haal je eenvoudig en gestructureerd feedback op bij recent gestarte medewerkers. Hierdoor weet je wat er speelt in jouw zorgorganisatie en kan je waar nodig nog aanpassingen doorvoeren.
MedicPlek - Demo

Zie MedicPlek in actie!

Direct toegang tot de live demo
MedicPlek academy
De Academy – leer en groei met MedicPlek 
Als je kiest voor de MedicPlek's betrokkenheidsmodule krijg je,

alleen indien gewenst, ook toegang tot onze uitgebreide Academy-mogelijkheden. Deze functie stelt je in staat om trainings- en cursusgroepen op het platform te creëren, waarbij
je gebruik maakt van bestaande functionaliteiten in combinatie met de kracht van de programmamanager.

MedicPlek heeft krachtige apps
Altijd en overal beschikbaar via de mobiele app

Geen mogelijkheid om je programma te volgen op een desktop? Geen probleem! Via de intuïtieve mobiele app van MedicPlek doe je dit ook gemakkelijk op een tablet of mobiele telefoon waar je ook bent.