MedicPlek – partner samenwerkingen voor een optimale dienstverlening
MedicPlek_achtergrond_donker


Mogen wij je voorstellen aan...

...onze partners

Logo MediQflow

MediQflow

MediQflow is meer dan een handboek. Het is een gestroomlijnde manier van werken omdat het op MedicPlek wordt aangeboden. Het MedicPlek-platform is net zo gebruiksvriendelijk als de apps waar mensen zelf voor kiezen (zoals LinkedIn en WhatsApp) en heeft een gepersonaliseerd dashboard; het bevat alleen wat voor jou bedoeld of gekozen is.

  • Jouw teamleden centraal                                    
  • Eenvoudig en snel samenwerken                                    
  • Direct altijd alle werkprocessen inzichtelijk                                    
  • Een gebruiksvriendelijke mobiele app                                    
  • Modules voor kennisdeling en onboarding                                    
  • Stimulans om continu te verbeteren voor optimale teamflow                                    
Logo Pharmeon

Pharmeon

Pharmeon helpt zorgpraktijken met hun online dienstverlening en profilering. Met websites, patiëntportalen en apps kunnen praktijken hun service en bereikbaarheid verhogen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Van zorgpraktijken krijgt Pharmeon geregeld de vraag of zij ook een sociaal intranet kunnen leveren. Pharmeon richt zich op diensten tussen patient en zorgverlener. Om wel aan de vraag van hun klanten te kunnen voldoen, is Pharmeon een samenwerking aangegaan met Medicplek. Medicplek is hiermee dé partner van Pharmeon op het gebied van interne communicatie, engagement en community.  

Logo Plek

Plek

Sinds 2014 heeft Plek een plaats veroverd in de Top 5 van Nederlandse aanbieders van Enterprise Community Software, met klanten als KPMG, Telegraaf Media Groep, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Brandweer en tientallen anderen.

Plek is de ontwikkelaar van de software van MedicPlek. Op de bewezen software van Plek, is in samenwerking voortgeborduurd om het ideale platform voor de zorgprofessional te creëren.

Shiftbase

Wist je dat praktijkmanagers van een praktijk met tussen de 10 -15 medewerkers gemiddeld drie uur per week besteden aan het maken van roosters? Dat moet effectiever kunnen, dachten wij. Wij zijn daarom voor de roosterfunctionaliteit een samenwerking aangegaan met Shiftbase, leverancier van online programma’s voor personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie. 

Gebruikers van MedicPlek kunnen voor de roostermodule kiezen bovenop de functionaliteiten van het sociale intranet en extranet.

S. Formisano Solutions

Sabina van Sijll-Formisano biedt als zelfstandig ondernemer praktijk- en kwaliteitsondersteuning binnen de mondzorg via haar bedrijf S. Formisano Solutions. Met meer dan vijf jaar ervaring met MedicPlek, waarin ze meerdere platformen heeft ingericht voor zorgpraktijken en verschillende klanten succesvol heeft geholpen, is zij een doorgewinterde en creatieve consultant. Sabina kan ingezet worden voor:

  • Ondersteuning bij de inrichting van platformen
  • Ontwikkelen en vullen van content
  • Projectondersteuning

Sabina begrijpt de uitdagingen binnen de zorg, zoals beperkte bezetting en drukke praktijkmanagers. Daarom biedt ze ondersteuning als oplossing, zodat platformen optimaal gevuld en benut worden en organisaties snel en effectief gebruik kunnen maken van een goed werkend product, wat uiteindelijk tijd zal besparen.

ERP-Medic (DentalRules)

ERP-Medic (DentalRules) is een kwaliteitsmanagementsysteem voor dagelijkse processen binnen de praktijk. Voor praktijken en organisaties die meer de diepte in willen op het gebied van kwaliteitsmanagement, is ERP-Medic een mooie aanvullen op de functionaliteiten van MedicPlek.