HMCC's succesverhaal: verbeterde betrokkenheid met MedicPlek
HMCC


HMCC Medical Group B.V.

Goede communicatie en samenwerking op afstand zijn belangrijk

HMCC ontlast huisartsenpraktijken en medische klinieken, met haar flexibele zorgprofessionals, door de patiëntenzorg al aan de voorkant af te vangen bij het telefonisch contact. HMCC was één van de eerste zorgorganisaties binnen de huisartsenbranche die voor MedicPlek sociaal intranet koos. Voor HMCC was het belangrijk om alle medewerkers goed met elkaar te verbinden en door MedicPlek heeft HMCC de onderlinge verbinding, transparantie en betrokkenheid van haar medewerkers weten te vergroten.
HMCC - klantverhaal MedicPlek

Erwin Kremers:  “Ons bedrijf HMCC verzorgt telefonische diensten voor medische instellingen, zoals huisartsenpraktijken en medische klinieken. Onze medewerkers doen dit vanuit verschillende locaties in Nederland en vanuit thuis. Goede communicatie en samenwerking zijn hierbij belangrijk.


Een gemakkelijk platform
“Met MedicPlek heeft ons bedrijf een platform gekregen waarin eenvoudig, snel en overzichtelijk informatie en documentatie met elkaar gedeeld kan worden. Het heeft de onderlinge betrokkenheid en transparantie binnen het bedrijf vergroot.


Vanaf het moment dat we de samenwerking met MedicPlek zijn aangegaan, blinken zij uit in afstemming en samenwerking met ons als klant (gebruiker). Bij het gehele proces, van eerste ideeën over het platform tot introductie binnen ons bedrijf, zijn zij nauw betrokken geweest”.


MedicPlek denkt mee

“Bij MedicPlek valt op dat zij openstaan voor vragen en feedback vanuit onze organisatie en er bereidheid is om mee te denken over oplossingen voor problemen en wensen. De lijnen met MedicPlek zijn kort.

HMCC is daarom zeer tevreden over MedicPlek en zijn mensen”.

Klant MedicPlek - Erwin Kremers - HMCC
"Voor onze medewerkers is MedicPlek een eigentijds en makkelijk te gebruiken platform".
Erwin Kremers-  Projectleider HMCC Medical Group B.V.

We laten je graag zien hoe MedicPlek werkt en wat het voor jouw zorgorganisatie allemaal kan betekenen.
Of je nu een tandartspraktijk hebt, je werkt bij een thuiszorg instelling of werkzaam bent bij een vereniging.
MedicPlek helpt je bij de communicatie, documentatie, taken, onboarding en het benchmarken van jouw zorgorganisatie.

MedicPlek - Demo

Interesse in MedicPlek? 

Bekijk direct de live demo gratis!