MedicPlek wezenlijk andere software voor jouw zorgorganisatie

Zoals MedicPlek is er niet één!


10 punten waarop MedicPlek zich wezenlijk onderscheidt van andere 

communicatieplatformen.

MedicPlek

Gebruiksvriendelijkheid

1. Bij MedicPlek staat de gebruiker écht centraal. Door net zo gebruiksvriendelijk te zijn als de apps waar mensen zelf voor kiezen (zoals LinkedIn en WhatsApp), maar ook doordat jouw dashboard gepersonaliseerd is: het bevat alleen wat voor jou bedoeld en/of door jou gekozen is.

2. Bij MedicPlek ligt de nadruk op verbinden: kennis delen en samenwerken met mensen binnen en buiten jouw praktijk of organisatie.

3. Bovenop de basisfuncties van een communicatieplatform biedt MedicPlek een reeks modules die de betrokkenheid bevorderen, zoals rolgebonden onboardingprogramma’s, social learning en medewerkerparticipatie.

4. MedicPlek stimuleert structureel gebruik door instelbare automatische activatiemails en periodieke updateverzoeken.

MedicPlek is veilig

Moderne techniek

5. MedicPlek is gebouwd met de laatste technologie: React. Dit is door Facebook ontwikkeld voor supersnelle interactieve apps.

6. Net als consumenten apps ontwikkelen we snel door. We voeren iedere maand releases door om MedicPlek optimaal te laten werken. Deze zijn direct voor alle gebruikers beschikbaar.

7. Onze krachtige apps zijn helemaal 'native' en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

MedicPlek inzichtsmodule

Goede begeleiding

8. Meld je je aan als gebruiker van MedicPlek, dan ben je uiterlijk binnen 3 werkdagen live. Door gebruik te maken van ons bewezen implementatieprogramma kun je ook daadwerkelijk direct aan de slag. 

MedicPlek meer dan alleen sociaal intranet

Bewezen succes

9. MedicPlek behaalt een zeer hoge participatiegraad:
gemiddeld 60% consumeert, 30% reageert en 10% draagt bij.
Gemiddeld is dit op interne communicatieplatformen 90% - 9% - 1%.

10. Bijna alle gebruikers blijven MedicPlek trouw: het verloop is minder dan 2% per jaar.

Rutger Sonneveld
‘Ik werd écht enthousiast over het platform toen ik als interimmanager bij praktijken met DentalPlek in aanraking kwam. Ik maak nu zelf mee wat het een praktijk kan opleveren: het geeft rust en duidelijkheid. Ook het werken met verschillende groepen is heel fijn: altijd op de hoogte en geen overkill aan informatie.’
Rutger Sonneveld - eigenaar van Sonneveld Zorgadvies