MedicPlek - slimme koppelingen en integraties
MedicPlek_achtergrond_donker

Koppelingen en integraties

Integreer MedicPlek met bestaande systemen

MedicPlek_Sociaal_intranet

Koppel MedicPlek met andere relevante apps, websites en programma's binnen jouw zorgorganisatie.
Bied jouw zorgmedewerkers één platform voor alle werkgerelateerde informatie waardoor zij hun
werkdag beginnen én eindigen op één digitale werkplek.

MedicPlek koppelingen

Koppelingen en integraties

MedicPlek bied de mogelijkheid om slimme koppelingen te maken. De kans dat jouw zorgorganisatie met verschillende bedrijfsapplicaties werkt, is namelijk groot.

MedicPlek integreert gemakkelijk en naadloos verschillende platforms, applicaties en standaardsoftware. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Microsoft 365, Active Directory, Google, AFAS, Visma, HR-systemen en de salarisadministratie. MedicPlek is het knooppunt dat deze systemen met elkaar verbindt. Zo hebben medewerkers direct vanuit het sociaal intranet toegang tot alle applicaties die zij nodig kunnen hebben tijdens hun werkdag.

Met MedicPlek API koppel jij MedicPlek ook aan je eigen website en systemen.
Via Zapier kan je informatie uitwisselen tussen MedicPlek intranet en honderden applicaties.

En zelfs met alle integraties en koppelingen, is MedicPlek nog steeds eenvoudig en laagdrempelig in gebruik!

Zorg koppelingen uitgelicht:

MediQflow

MediQflow is meer dan een handboek. Het is een gestroomlijnde manier van werken en is uitgerust met klinische protocollen, checklists en werkinstructies voor alle onderdelen in een zorgpraktijk, die direct in jouw MedicPlek omgeving wordt geplaatst zodat je gelijk aan de slag kunt.

erp_dental_rules_beeldmerk

ERP-Medic (Dental Rules)

ERP-Medic (DentalRules) is een kwaliteitsmanagementsysteem voor dagelijkse processen binnen grotere zorgorganisaties. Een veel gestelde vraag van onze grotere klanten was een verdiepingsslag in kwaliteits-management mogelijkheden. Door deze koppeling voorzien we hierin.
Shiftbase
Shiftbase is een personeelsplanning en urenregistratie tool voor bedrijven met parttime en flexibel personeel.

Veel gestelde vraag bij ons klanten was een roosterapplicatie/ -module. Met de koppeling van Shiftbase kunnen we in de behoeften van jouw zorgorganisatie voorzien.

Koppelingen en integraties in MedicPlek

MedicPlek integreert Microsoft Office 365

Office 365

Werkt jouw zorgorganisatie met Microsoft 365? MedicPlek heeft een zeer veilige en naadloze integratie met Office 365 en SharePoint.

Hierdoor kun je gemakkelijk documenten aan MedicPlek toevoegen en wordt altijd de meest recente versie gesynchroniseerd. Zo maken we samenwerken heel gemakkelijk!

MedicPlek_integreert_meer_dan_750

750+ systemen

MedicPlek integreert niet alleen met Office 365, maar met meer dan 750 andere systemen! Bijv ook Google Suite en Google Drive.

Hierdoor bied je jouw zorgmedewerkers in één platform alle werkgerelateerde informatie aan. Met MedicPlek beginnen én eindigen zij hun werkdag op één digitale werkplek.

MedicPlek veilig in de Cloud en Single Sign-on

Single Sign-on

Verlies geen tijd meer door telkens opnieuw in te 
loggen om jouw werk te kunnen doen. Met Single 
Sign-On log je in één keer in op al je 
devices. MedicPlek ondersteunt SSO op basis van industriestandaarden als SAML, OAuth en OpenID, met Identity Providers als Active Directory of Google. Ook kan MedicPlek als Identity provider optreden, voor bijvoorbeeld AFAS.

User-provisioning

Gebruikersbeheer kan o.a. op basis van SCIM, OpenID, AFAS of andere HRM portalen. Hiermee zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers automatisch toegang krijgen en dat de toegang weer wordt ingetrokken in het geval iemand uit dienst treedt.
MedicPlek is ISO27001 gecetificeerd

Informatiebeveiliging

MedicPlek voldoet aan ISO 27001 en Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). De ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met deze certificering laten we zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

MedicPlek_AVG_proof

AVG proof

Binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt er van je verwacht dat je de privacy van (patiënten)gegevens en medewerkers kunt garanderen.

Maak je gebruik van MedicPlek, dan ben je er zeker van deze veiligheid.

MedicPlek_overzicht_sociaal_intranet

Een integratie op maat nodig?


De API van MedicPlek maakt het mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met al jouw (zorg)systemen. Hiermee kunnen we applicaties veilig koppelen, zowel voor het aanmaken als het uitlezen van content. Ook ondersteunt MedicPlek WebHooks, zodat we bijvoorbeeld notificaties en berichten simpel aan gebruikers kunnen doorzetten.

Omdat wij met Zapier kunnen koppelen, kunnen we met alle programma’s linken die Zapier ondersteunt. Dit zijn er meer dan 750!

MedicPlek is beschikbaar voor op desktop, tablet en mobile

Altijd en overal bereikbaar

Bereik en verbind iedereen met één app. MedicPlek is altijd en overal bereikbaar, waar en wanneer je maar wilt. Achter je bureau, in de behandelkamer,  thuis en onderweg.  
Iedereen kiest zelf hoe en wanneer ze verbonden willen zijn. Dit kan via de  computer, laptop, tablet en smartphone. Met de gratis MedicPlek app is het intranet altijd beschikbaar op het moment dat het voor jou relevant is.  Waar en wanneer dat ook is en ben je niet afhankelijk van tijd, locatie en apparaat.

Onze krachtige apps zijn helemaal 'native' en zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android.