MedicPlek – samenwerkingen voor een optimale dienstverlening
MedicPlek werkt samen met partners


Mogen wij je voorstellen aan...

...onze partners

Logo Pharmeon

Pharmeon

Pharmeon helpt zorgpraktijken met hun online dienstverlening en profilering. Met websites, patiëntportalen en apps kunnen praktijken hun service en bereikbaarheid verhogen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Van zorgpraktijken krijgt Pharmeon geregeld de vraag of zij ook een sociaal intranet kunnen leveren. Pharmeon richt zich op diensten tussen patient en zorgverlener. Om wel aan de vraag van hun klanten te kunnen voldoen, is Pharmeon een samenwerking aangegaan met Medicplek. Medicplek is hiermee dé partner van Pharmeon op het gebied van interne communicatie, engagement en community.  

Logo Plek

Plek

Sinds 2014 heeft Plek een plaats veroverd in de Top 5 van Nederlandse aanbieders van Enterprise Community Software, met klanten als KPMG, Telegraaf Media Groep, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Brandweer en tientallen anderen.

Plek is de ontwikkelaar van de software van MedicPlek. Op de bewezen software van Plek, is in samenwerking voortgeborduurd om het ideale platform voor de zorgprofessional te creëren.

Shiftbase

Wist je dat praktijkmanagers van een praktijk met tussen de 10 -15 medewerkers gemiddeld drie uur per week besteden aan het maken van roosters? Dat moet effectiever kunnen, dachten wij. Wij zijn daarom voor de roosterfunctionaliteit een samenwerking aangegaan met Shiftbase, leverancier van online programma’s voor personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie. 

Gebruikers van MedicPlek kunnen voor de roostermodule kiezen bovenop de functionaliteiten van het sociale intranet en extranet.

Sonneveld Zorgadvies

Sonneveld Zorgadvies ondersteunt (tandarts)praktijken op het gebied van kwaliteit, veiligheid en management van zorg. Samen met Sonneveld Zorgadvies hebben wij voor de gebruikers van DentalPlek een volledig up-to-date kwaliteitshandboek samengesteld. Gebruikers van DentalPlek kunnen voor het kwaliteitshandboek kiezen bovenop de functionaliteiten die het sociale intranet en extranet biedt. Heb je als zorgpraktijk behoefte aan hulp bij het omzetten van protocollen naar op maat gemaakte protocollen? Ook hier kan Sonneveld Zorgadvies in elke zorgtak bij je van dienst zijn.