Juist nu in deze tijd makkelijk, overzichtelijk en veilig communiceren met de hele praktij
Juist nu in deze tijd makkelijk, overzichtelijk en veilig communiceren met de hele praktijk
07 april 2020 

Juist nu in deze tijd makkelijk, overzichtelijk en veilig communiceren met de hele praktijk

De situatie waarin we op het moment verkeren, vraagt om intensieve communicatie. Mondzorgpraktijken zijn zoveel mogelijk gesloten en de meeste communicatie verloopt op afstand. Wij helpen je graag dit te vergemakkelijken. Met het online platform Dental Plek communiceer je makkelijk, overzichtelijk en veilig met alle praktijkmedewerkers en van andere aangesloten praktijken. Daarnaast vind je op het platform de meest actuele informatie over het Coronavirus met betrekking tot de mondzorg!

Medewerkers snel bereiken met de mobiele app
Wist je dat er momenteel 5x zoveel data verbruikt wordt op ons platform? De meeste communicatie met praktijkmedewerkers verloopt momenteel digitaal en het is belangrijk dat medewerkers snel bereikt worden. Van gebruikers horen we dat ze nu heel veel gebruik maken van de mobiele app van Dental Plek.

‘Dental Plek is een goed platform om te informeren en te delen. Juist in deze bijzondere tijd biedt Dental Plek tools voor samenwerken op a

fstand. Wij delen video’s,

 protocollen en updates in groepen en centraal. De app regelt dat alle medewerkers snel en eenvoudig bereikt kunnen worden.’

Daniel van Leeuwen, Mondzorg Management

Speciale groep ‘Coronavirus Nieuws’

Omdat medewerkers van mondzorgpraktijken momenteel grote behoefte hebben aan het delen van informatie omtrent het Coronavirus, heeft Dental Plek een sp

ecifieke groep binnen het platform aangemaakt. Hier wordt veel gebruik van gemaakt!
In deze groep is bijvoorbeeld de laatste informatie vanuit de overheid en brancheverenigingen te vinden, worden er vragen gesteld en gediscussieerd, maar ook worden er protocollen gedeeld en besproken hoe om te gaan met spoedgevallen.

‘AVG-proof’ delen van informatie

Omdat veel praktijken gesloten zijn, hebben tandartsen van verschillende praktijken onderling overleg over andere werkzaamheden die in deze tijd wel opgepakt kunnen worden en/ of patiënten waarbij het delen van patiënt gevoelige informatie soms nodig is.
Met Dental Plek ben je ervan gegarandeerd dat het delen van patiëntgegevens veilig gebeurt. Je kunt namelijk, indien gewenst, gebruik maken van twee-factor-authenticatie, een extra ‘beveiligingslaag’ om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de AVG.

Foto Sabina van Sijkll

‘Dankzij Dental Plek kunnen we tijdens onze Corona-spoeddienst “AVG-proof” overleggen met onze tandartsen op afstand!’

Sabina van Sijll – Formisano, Carnisse Mondzorg

Binnen 1 werkdag aan de slag
Dental Plek werkt zeer gebruiksvriendelijk. Het kost dan ook niet veel tijd om het werken op dit platform onder de knie te krijgen. Meldt je vandaag aan, wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact op. Je kunt vervolgens diezelfde dag direct aan de slag.

Probeer nu Dental Plek vrijblijvend 3 maanden gratis! Meld je aan vóór 30 april.

Platform met vijf functionaliteiten
Dental Plek is sinds januari 2018 hét online platform voor mondzorgpraktijken. Naast dat het platform ideaal is voor interne- en externe communicatie, is het ook een makkelijke en veilige omgeving voor documentatie-stromen en het beheren van taken. Het platform is gebruiksvriendelijk – werkt vrijwel hetzelfde als systemen en platformen als WhatsApp, Facebook, LinkedIn en Google – en 24/7 beschikbaar op desktop, tablet en smartphone. Dental Plek heeft vijf functionaliteiten:

  • Sociaal intranet/extranet: effectieve communicatie vanuit één plek. Verminder mailverkeer en onveilige WhatsApp-berichten.
  • Documentatiesysteem: alle documenten en (nieuwe) protocollen slaat u op en is, door de zoekfunctie, vindbaar voor een ieder die er toegang tot heeft.
  • Roostermodule: in één oogopslag zichtbaar wie waar werkt, wanneer, hoe lang en met wie.
  • Veilig bestanden delen: AVG-proof delen van vertrouwelijke informatie tot wel 20GB grote bestanden met  andere praktijken en patiënten
  • Takenbeheer: gemakkelijk taken toedelen aan personen of groepen en controleren of ze zijn uitgevoerd.

Wil je het zelf uitproberen? Bekijk de demo op de website of neem contact met ons op voor de gratis (digitale) rondleiding door het platform.

Over de schrijver
Reactie plaatsen