Ook Academie Tandartsenpraktijk gaat voor Dental Plek
Ook Academie Tandartsenpraktijk gaat voor Dental Plek
22 mei 2018 

Ook Academie Tandartsenpraktijk gaat voor Dental Plek

‘Er zijn een aantal redenen waarom ik met Dental Plek werk’, vertelt Gerard Bakker, directeur van Academie Tandartsenpraktijk. ‘Eén daarvan is dat ik met dit platform mijn netwerk kan vergroten. Het resultaat is uiteraard afhankelijk van mijn eigen activiteit op Dental Plek. Door regelmatig berichten te plaatsen in de groep laat ik zien wat we doen en voor wie we er zijn. Via persoonlijk contact kun je gerichte vragen stellen en ingaan op specifieke wensen van praktijkmedewerkers.’

Academie Tandartsenpraktijk verzorgt opleidingen en bijscholing in mondzorg, waaronder voor assistenten. ‘Goed opgeleide assistenten kunnen de tandarts op steeds meer gebieden bijstaan. De assistente dient dan te beschikken over goede praktische vaardigheden en theoretische kennis. Beide aspecten komen uitgebreid aan bod in de opleidingen van Academie Tandartsenpraktijk’, aldus de enthousiaste opleider.

‘Een tweede reden voor mijn keuze voor Dental Plek is dat contactpersonen kunnen reageren op het moment dat het hen schikt’, vertelt Gerard. ‘Momenteel bezoek en bel ik veel praktijken, maar in de tijd dat praktijken open zijn is het soms lastig afspraken maken, omdat praktijkmedewerkers met patiënten bezig zijn. Nu kan ik ook contact leggen en onderhouden via Dental Plek en kan de tandarts of assistente antwoorden op het moment dat het hem of haar schikt. Dat is prettig voor alle partijen.’

‘Naast een open groep waar iedereen, die gebruik maakt van Dental Plek lid van kan worden, maak ik aparte groepen aan voor de verschillende opleidingen. Hier kunnen de cursisten informatie over de opleiding vinden, lesmateriaal downloaden, maar ook kunnen ze onderling chatten. Heel praktisch en de derde reden voor mijn keuze voor Dental Plek. Ik denk dat het de betrokkenheid zal verhogen, wat vervolgens de kwaliteit van de opleiding vergroot.’

Over de schrijver
Reactie plaatsen