MedicPlek – alle voordelen van het platform in eigen (huis)stijl
MedicPlek inzichtsmodule

Platform op maat

In eigen (huis)stijl genieten van alle voordelen van MedicPlek.
  • Voor grote organisaties (100+ gebruikers) of organisaties die de ambitie                    hebben te groeien.
  • Platform in de eigen huisstijl.
  • Koppelingen met externe programma's zoals;  Office365, SharePoint, OneDrive,        AFAS, Google Drive en nog 750 andere systemen.
  • Begeleiding van MedicPlek bij implementatie binnen organisatie.

Een eigen omgeving voor grotere organisaties

MedicPlek is een communicatieplatform voor zorgorganisaties. Veilig en besloten, voor en door medewerkers en werkt net zo makkelijk als de tools die je privé gebruikt (Google, LinkedIn en WhatsApp). Het platform verandert de werkwijze van praktijken en organisaties: de manier van samenwerken, kennis delen en het betrekken van medewerkers. Het combineert de kracht van sociaal intranet, chat, top-down communicatie en toegang voor externen in bijvoorbeeld projectgroepen. Alles simpel en snel, uiteraard ook in volledig functionele mobiele apps voor IOS en Android.

Speciaal voor grote organisaties (100 medewerkers of meer of organisaties met de ambitie te groeien) maken we een platform op maat. De functionaliteiten en modules zijn gelijk aan die van MedicPlek, maar alles is gegoten in de eigen huisstijl. Daarnaast zijn er meerdere koppelingen mogelijk met externe programma's en zorgen we er samen voor dat jouw eigen MedicPlek helemaal in de organisatie wordt geïntrigeerd.

Uiteraard voeren wij ook bij platformen op maat de maandelijkse releases van MedicPlek door.

Stel je eigen platform samen

Snel jouw eigen platform 
samen mét begeleiding

MedicPlek is een ‘multi-tenant SaaS’ oplossing, oftewel een clouddienst. Hierdoor kunnen wij snel een platform ontwikkelen en uitrollen voor jouw organisatie.

Een platform op maat kunnen we zelfs in 3-5 weken helemaal uitrollen. 

 Wij begeleiden je volgens een vastomlijnd, bewezen plan, met focus op gebruikersactivatie.  Met Automatische onboarding en activatie helpen wij je om van jouw eigen platform een succes te maken.

MedicPlek is een overzichtelijk platform