Roostermodule binnen Dental Plek is een feit!
Roostermodule binnen Dental Plek is een feit!
17 oktober 2019 

Roostermodule binnen Dental Plek is een feit!

Donderdag 17 oktober 2019 introduceerde Guus Vreeswijk, eigenaar van Dental Plek, zijn klanten de roostermodule die is geïntegreerd in het platform Dental Plek. Dental Plek is hiervoor een samenwerking aangegaan met ShiftBase, leverancier van online programma’s voor personeelsplanning, urenregistratie en personeelsadministratie. Met deze samenwerking geeft Dental Plek gehoor aan de wens van een grote groep gebruikers van het platform.

Vraag uit de markt
Uit de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek, dat Dental Plek begin dit jaar publiceerde bleek dat integratie van een roostermodule een wens van veel gebruikers was. Om te kunnen voldoen aan de complexe wensen voor deze module, heeft Dental Plek een partner gezocht. Dit is Shiftbase geworden. ShiftBase wordt gekoppeld met Dental Plek. De gebruiker hoeft alleen in te loggen op Dental Plek, waardoor voor de gebruiker de werkwijze en gebruikerservaring gelijk blijft.

Functies roostermodule
Veel bedrijven werken met parttimers en veranderende werktijden. Beschikbaarheid en afwezigheid van medewerkers kan worden ingevoerd, zodat de planner rekening kan houden met de wensen van de werknemers. Indien wenselijk kunnen medewerkers onderling zelf diensten ruilen. Het systeem berekent automatisch de vakantie uren opbouw en + en – uren. Nadat het werkschema is voltooid, kan dit per e-mail worden gedeeld of worden bekeken met behulp van de beschikbare mobiele app.

Ervaring bij andere bedrijven en gratis uitproberen
Momenteel maken ruim 1.200 bedrijven gebruik van de programma’s van ShiftBase. Het aantal medewerkers dat bedrijven in dienst hebben ligt tussen de vier en tweeduizend. Dental Plek gebruikers hebben de mogelijkheid de roostermodule een maand gratis uit te proberen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen